FUSILLI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Fusilli. Meer weten? Ontdek meer

8 mrt 2023 om 18:08 Ik vond persoonlijk de diabolique saus niet zo lekker. Leek meer op ratatouille uit blik en was ook totaal niet pikant. redelijk smaakloos, jammer, ik had best wel hoge verwachtingen ..
3 aug 2022 om 21:31 Voor een grote pasta is de hoeveelheid aan de kleine kant en de prijs aan de grote. De veggie en vierkazen saus zijn nogal basic. Niet voor herhaling vatbaar.
18 jul 2022 om 14:34 4 kazen maar geen kaassmaak. Was gewoon droge pasta
22 jun 2022 om 22:09 Lekker, vers en correcte levertijd
1 jan 2022 om 19:40 Heel lekkere verse pasta. Ik had de quattro fromaggi maar die saus was bijna niet te bespeuren. Ook de hoop kaas bovenop is niet ideaal, deze smelt en koekt dan samen en heb je 1 grote brok kaas. Misschien dit apart meeleveren? Tofu erbij was lekker!
3 okt 2021 om 20:56 Helemaal niet lekker, diabolique was gewoon tomatenpuree met weinig smaak, large portie scampi krijg je maar 4 scampi's. Zelfde met de zalm, bijna geen zalm te bespeuren. Zeker zijn geld niet waard!
12 sep 2021 om 19:56 Ruime porties en lekkere saus! Heel erg van genoten
30 jul 2021 om 17:16 Pasta Bolognaise besteld. Er zat weinig smaak in de saus, niet beter dan uit de supermarkt.
14 jul 2021 om 21:04 Bezorging duurde wel een tijdje, maar de pasta was superlekker!
30 jun 2021 om 23:15 Favoriete pasta delivery ❤️❤️❤️
19 jun 2021 om 23:13 Friendly service and good portions for the price. I order the Pasta Diabolique and sadly the flavour was not good at all and not even close to other "Diabolique" sauces I've tried here. Additionally, the pasta was way overcooked.
15 jun 2021 om 21:43 Tweede keer besteld, opnieuw superlekker en ruime porties.